Chat with us

Naroči
Vein Stopper
v naslednjih 20 minutah in izkoristi priložnost naše izjemne ponudbe!

Naroči zdaj!
POZOR! Krema Vein Stopper je namenjena samo tistim, ki se hočejo trajno znebiti razširjenih ven. Krema je formulirana tako, da ti pomaga doseči popoln izgled nog, o katerem že od nekdaj sanjaš! REDNO JO UPORABLJAJ!

Ali je res tako preprosto vzbuditi zavist pri VSEH prijateljih ... Imeti popolne in gladke noge BREZ BOLEČIN IN ZATEČENOSTI ... In povečati svojo samozavest do te mere, da lahko končno brez sramu oblečeš krilo?

Vse, kar moraš storiti, je to, da si vzameš 11 minut svojega časa. Ravno toliko ti je potrebno, da odkriješ skrivnost uspešnega odstranjevanja pajkastih ven. Ta skrivnost je na tisoče ženskam po vsem svetu pomagala odstraniti razširjene vene brez operacije ...

Bi se rada znebila teh grdih modrih ven?

Bi rada končno oblekla krilo, ki kaže noge? Potem pozorno preberi, kaj piše na tej strani, saj ti bomo razkrili skrivnost, za katero kirurgi nočejo, da jo izveš.

"Bolečine so mi oteževale življenje!"

V 2 mesecih se je Renata znebila razširjenih ven

"Potrebna sta bila dva meseca in pol, da so moje grde žile izginile! Če ne bi tega sama doživela, ne bi verjela, da je mogoče. Če me sestra ne bi nagovorila, da preizkusim Vein Stopper, bi to sigurno odpisala kot še eno prevaro."*

Renata, Ljutomer

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Celo Daniela se je zahvaljujoč vztrajnosti in naravnim sestavinam hitro znebila modrine s svojih nog!

"Izgledam sijajno v bikiniju!"

Daniela se je rešila ven v 6 tednih

"Pred odhodom na dopust se mi je uspelo rešiti grdih ven. Redno sem uporabljala kremo, se držala nasvetov za vaje, prehrano, spanje z dvignjenimi nogami in prvič sem lahko ponosno oblekla bikini. Kako tudi ne bi, sedaj so moje noge popolne!"*

Daniela, Naklo

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Trenutno na tisoče žensk po vsem svetu učinkovito odstranjuje krčne žile s to metodo ...

Sedaj si tudi ti lahko ena izmed njih!

Končno lahko tudi ti, tako kot na tisoče drugih žensk, odkriješ čudežno metodo za popolne noge, ki jo ženske po svetu uporabljajo že stoletja. Skrivnost, ki ti bo pomagala, da se rešiš razširjenih in pajkastih ven že danes!

..:POZOR:..

Zaloge izdelka so omejene. Naročila se sprejemajo do . Po tem datumu izdelek ne bo več na voljo!

Sporočilo Maje Ban,
strokovnjakinje za težave z razširjenimi venami

Draga moja soborka v boju z razširjenimi venami,

če ti razne metode še vedno niso pomagale, da se rešiš razširjenih ven, moraš vedeti, da to verjetno NI TVOJA KRIVDA. Če še vedno ne opaziš rezultatov, ne glede na to, da poskusiš vse, kar vidiš na TV-ju ali prebereš v časopisih, in se tvoje vene iz nekega razloga še vedno ne zmanjšujejo ali bledijo, poglej, v čem je problem...

Farmacevtska industrija in kirurgi varajo svoje paciente, ki se poskušajo rešiti razširjenih ven

In to počnejo na dva načina. Kot prvo, prodajajo za milijone evrov vredna zdravila, tablete, maže, kreme in olja, ki so brez večjega učinka. Kot drugo, radi bi ti odvrnili pozornost od poceni in učinkovite rešitve za razširjene vene ...

Zato se ne obsojaj, da si lena, ti manjka motivacije ali kaj podobnega, sprosti se. To ne pomeni, da moraš sprejeti poraz, opravičevati modre lise na nogah z geni, leti, nosečnostjo, kilogrami, stanjem, sedenjem in podobnim. Namesto tega se svojim težavam z razširjenimi nogami nasmej in uživaj v lepih, zdravih nogah, kakršne si že od nekdaj želiš ... Samo upoštevaj moj enostaven nasvet.

Verjemi mi, če bi rada na naraven način odstranila razširjene in pajkaste vene, se rešila bolečine in srbenja na nogah in ponovno oblekla svoje priljubljeno krilo, je ta skrivnost pravi način, da to storiš:

In najbolje od vsega, ta hitra in učinkovita rešitev za odstranjevanje razširjenih in pajkastih ven je bila zasnovana s TABO v mislih. Kakorkoli, preden grem v podrobnosti, mi dovoli, da ti razkrijem, zakaj je bilo do sedaj vse proti tebi. Potem ti bom pojasnila, kako je ta skrivnost pomagala tisočem žensk, da spet oblečejo svoja krila.

Če si resnično želiš odstraniti razširjene in pajkaste vene, potem ti ne bo žal časa, ki ga boš potrošila za branje teh informacij.

Katere metode odstranjevanja razširjenih ven si želiš?

Vein Stopper

Varna za uporabo
Delujejo hitro
Trajni rezultati

Operacija

Boleča in tvegana
Daljši čas okrevanja
Rezultati niso trajni

Laser

Dragi in nevarni
Potrebno je ponavljati tretma
Pomagajo samo pri manjših pajkastih venah

Skrivnosti popolnih nog, za katere modna in farmacevtska industrija ter kirurgi ne želijo, da veš

Pričnimo pri modi – nič ne bi imelo smisla, če bi bili vsi lepi, vitki in popolni. Nihče ne bi kupoval modnih revij in predragih dizajnerskih oblek v obupanem poskusu, da spremlja trende medijskih in modnih tajkunov.

Farmacevtska industrija vsakoletno zaluži bogastva s promoviranjem novih revolucionarnih rešitev, za katere misliš, da bodo rešile tvoj problem.

Med našo evolucijo so naši predniki imeli drugačen način življenja. Niso toliko časa preživeli stoje ali sede, hrana je bila bolj zdrava. Ampak zadnjih nekaj tisoč let se je vse spremenilo, tako opravila, ki jih opravljamo, hrana, ki jo jemo – življenjski stil je drugačen. Veliko bolj opravljamo dela, ki so pasivna in s tem ustvarjamo pritisk na vene. Prehranjujemo se nezdravo in manj se gibamo – posledica je debelost, kar ustvari še dodaten pritisk na vene. Kirurgi nas konstantno zasipavajo z informacijami o nebolečih postopkih, s katerimi se bomo za vedno rešili tega problema. Radi bi, da mi to verjamemo in delamo – vsak od nas.

Tajkuni na vrhu lestvice se tega še kako zavedajo. Oni na nas delajo profit – vsakodnevno. In če ne veš, kaj te je doletelo, se ne moreš upreti, da ne bi poskusil nekaj iz bogate ponudbe. Vse je stvar dobre reklame in naše lahkovernosti. Razlog leži globoko v tebi, saj si močno želiš rešiti problem. Če zavestno ne prepoznaš svoje lahkovernosti, je to lahko stalna prepreka in vodila te bo do izbire napačnih metod, ki tvojih nog ne bodo naredile brezhibno lepih.

Med odstranjevanjem
razširjenih ven:

1. dan: Tvoj prvi nanos kreme Vein Stopper bo takoj pričel z delovanjem. Aktivne sestavine kreme prodrejo skozi kožo, neposredno do problematičnih delov.

1. teden: Krema prične intenzivneje delovati in bolje se počutiš glede videza tvojih nog. Bolečina in srbečica sta blažji.

2. teden: Z lastnimi očmi začneš opažati, da se modrina zmanjšuje in kapilare izginjajo.

3. teden: Zmanjšanje razširjenih ven je vsak dan bolj tvoja realnost. Vein Stopper prične spreminjati izgled tvojih nog. Spoznaš, da je mogoče imeti lepe, zdrave noge, kot si jih že od nekdaj želiš!

4. teden in naprej: Tvoje noge izgledajo drugače in nimaš več težav, ki so jih povzročale razširjene vene. Tvoja samozavest zraste. Lahko nosiš kratka oblačila, ki jih prej nisi. Imaš motivacijo, da nadaljuješ in nič te ne more zaustaviti!

To je sestava, na kateri deluje krema Vein Stopper.

Pomembno opozorilo o "čudežnih formulah za odstranjevanje razširjenih ven". Zakaj niti ena ne deluje (razen te)?

Do sedaj so bile vse formule za odstranjevanje razširjenih ven v najboljšem primeru razočaranje, v najslabšem pa čista prevara. Mnogi izdelki za razširjene vene povzročajo številne posledice na tvojem zdravju. Na splošno vse metode odstranjevanja razširjenih ven spadajo v eno od naslednjih treh kategorij, med katerimi je ena nevarna za zdravje. Če z uporabo katere od teh metod zares odstraniš rezširjene vene, je to zgolj slučaj.

Prva vrsta so metode, ki jih mora narediti strokovnjak in ki se delijo na 3 vrste:

Druga vrsta so pripravki in tablete. Z uporabo lokalnih pripravkov in prehranskih dodatkov se lahko prepreči pojav težav. Simptomi se lahko ublažijo in lahko se upočasni napredovanje bolezni. Mnogo pripravkov na naravni bazi se lahko najde v lekarnah, veliko pa se jih tudi lahko pripravi doma. V lekarnah se lahko kupijo razni geli, kreme, emulzije, spreji, prehranski dodatki rastlinskega izvora in podobno. Lahko se dobi tudi veliko število tablet, ki lahko stabilizirajo kapilare in se uporabljajo za zdravljenje venske insuficience.

Tretja vrsta so elastične nogavice. Te igrajo izključno preventivno vlogo pri preprečevanju ali upočasnitvi razvoja bolezni žil – preprečujejo širjenje razširjenih ven, bolečine in otekanja. Z njimi se želi doseči določena stopnja kompresije po posegu na površinskih venah. Nogavice so narejene tako, da največjo kompreso izvajajo na spodnjem delu noge, manjšo pa na zgornjem delu. Upočasnijo napredovanje bolezni, preprečujejo zastajanje krvi v venah in njihovo nadaljnje širjenje. Olajša vračanje krvi iz ven v srce in blažijo zatekanje. Uporabljajo se po navodilih zdravnika.

Ne nasedaj lažnim proizvodom za odstranjevanje razširjenih ven in prenehaj biti žrtev takih proizvodov enkrat za vselej!

Tukaj je ena umazana skrivnost, za katero farmacevtska industrija ne želi, da veš: oni zelo dobro vedo, da ti ne bo uspelo odstraniti razširjenih ven z njihovimi kremami, geli, tabletami in olji. Tako kot nihče noče izdelati avtomobila, ki bi trajal vse življenje, tako kot so kuhinjski aparati programirani, da se pokvarijo, čim se jim je iztekla garancija ... Tako tudi kirurgi in kozmetični strokovnjaki ali proizvajalci teh izdelkov ne želijo, da se rešiš razširjenih ven. Saj vedo, da za vedno izgubijo možnost, da se vrneš in še kaj kupiš, če ti jih uspe odstraniti. To bi za njih predstavljalo izgubo milijona dolarjev letno.

Večini proizvajalcev preparatov za razširjene vene ne bo všeč, ko resnica pride na dan. Zavedajo se, da bodo izgubili milijone dolarjev, čim ljudje spoznajo, da lahko odstranijo razširjene vene s skrivnostjo, ki jo pozna že na tisoče žensk po vsem svetu in ki stane približno 1 EUR na dan.

Tako stanje je slabo – milijoni žensk so žrtve prevare že predolgo časa in čas je, da se to spremeni.

Ko nič drugega ni "vžgalo", so se znebile razširjenih ven. S kremo Vein Stopper!

Te štiri povsem običajne ženske so samo primer neštetih oseb, ki so dosegle neverjetne rezultate pri reševanju težav z razširjenimi venami. Boš ti naslednja?

Rezultati v 2 mesecih*
Ivana, 27

Rezultati v 6 tednih*
Marija, 40

Rezultati v 4 tednih*
Katarina, 42

Rezultati v 2 mesecih*
Maja, 31

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Deli tudi ti z nami svojo zgodbo o uspehu in nagradili te bomo!

Dejstva o razširjenih venah in življenjski cilj

Milijoni ljudi so že predolgo časa žrtve – končno je čas, da se to spremeni. Po raziskavah Svetovne zdravstvene organizacije, ki se izvajajo zadnjih 20 let, ljudje bolj kot kdajkoli prej trošijo denar za nakupe preparatov za vene, knjig o domačih pripravkih in ostalih "čudežnih pomagal", ki obljubljajo brezhibne noge.

- več kot 35 % ljudi trpi za kroničnimi boleznimi žil, odstotek pa se z leti povečuje

- bolezni žil povzročajo izgubo okrog 2 milijona delovnih dni in stroške zdravljenja okrog 3 milijarde dolarjev letno

- razširjene vene se po operaciji v 60 % primerov vrnejo po 5 letih

- število mladih z razširjenimi venami se je v zadnjih dveh desetletjih drastično povečalo

... Sedaj veš, zakaj je pomembno poznati resnico, ki se skriva za zaslužkom farmacevtske in modne industrije in kirurgov na problemu razširjenih ven. Nekateri ljudje, ki so že rešili svoj problem, so na tej strani. Če razmisliš o vsem tem, boš hotela biti ena izmed njih. Motiv vsakega strokovnjaka, ki želi pomagati ljudem tako, da jim pove resnico, je zelo enostaven. Zaradi teh nekaj evrov, ki jih vložiš na dan, če naročiš kremo Vein Stopper, ne boš veliko izgubila, nihče pa ne bo posebej obogatel, razen tebe. Drugače bi ta denar vrgla stran za nove knjige o zdravljenju razširjenih ven, preparate, sredstva za odstranjevanje ven, ki ti ne bodo pomagali. Po drugi strani pa, če ne razmisliš o tem, lahko izgubiš VSE – saj je to res velika priložnost, da se posloviš od sramu zaradi svojih nog, problemov z obleko in depresije, ki spremlja krčne žile.

Če še naprej dvomiš v vse to, kar bereš, lahko sam raziščeš in se prepričaš, da izdelek, ki ga najdeš na tej strani zares nima nikakršnih stranskih učinkov in ima večstranske prednosti za tvoje noge. Iz izkušenj tistih, ki so ga že preizkusili, se ve, da boš, če si le daš priložnost in preizkusiš to kremo na bazi naravnih snovi, videl, za kaj gre in preostanek življenja boš preživel kot zdrava in srečna oseba z lepimi, gladkimi nogami, brez razširjenih ven.

POZOR: Če tvoje razširjene vene pričnejo izginjati v 48-ih urah, zmanjšaj uporabe kreme na vsak drugi dan.

Bi ti farmacevtska industrija zares lagala?

Vsi vemo, da je korporativna industrija polna prevarantov in lažnivcev.  Pomisli samo na kakšno od prevar, ki jih lahko slišiš v novicah zadnje čase. Ko vidiš, kaj vse se dogaja po svetu, ni težko spoznati, da ljudem danes ni pomembno, na kakšen način pridejo do denarja, sploh, če so v igri visoke vsote.

Če malo raziščeš proizvode, ki jih Svetovna zdravstvena organizacija in lokalne tržne inšpekcije vsakodnevno potegnejo iz tržišča zaradi neizpravnosti, te bo presenetilo, koliko proizvodov za vene se nahaja med njimi.

Če se ceniš, si naredi uslugo in ne bodi več žrtev teh prevar. Vprašaj se, česa si pravzaprav želiš in ne meči stran denarja za stvari, ki te ne bodo pripeljale do cilja. Rad bi se rešil ven, ne pa kar naprej metal stran denarja za nove poskuse, mar ne?

Čas je, da odstraniš razširjene vene

Pozabi na vse kreme za odstranjevanje ven, ki jih poznaš, saj take gotovo ne boš nikoli našla. EDINSTVENA JE. Zakaj? Zato, ker je 100-% naravna in testirana. To ni še ena trapasta nogavica, tableta ali gel, s katerimi bi se rešila razširjenih in pajkastih ven v dveh tednih ... Rezultata pa od nikoder. Odkrila boš skrivnost nekaj tisoče žensk, ki so obrisale modrino s svojih nog in venam za vedno rekle zbogom!

Preprosto ne obstaja niti ena krema, podobna tej. Obstaja mnogo poskusov, da se iz narave vzame najboljše, nihče pa ne želi, da dosežeš trajne rezultate, saj bi tako nehali služiti na tebi. Poglej te rezultate ...

Najboljša zgodba o uspehu tega meseca
"Izgledam in počutim se sijajno!"

Slika levo: 
Helena pred uporabo
Vein Stopperja

Slika desno: 
Helena danes

Moja izkušnja z Vein Stopper je čudovita. Doživela sem vse, kar so obljubljali: bolečine so izginile, vene so se skrčile in koža na mojih nogah je brezhibna.

Čeprav imam 54 let, rada hodim in sem aktivna, boleče krčne žile pa so mi onemogočale hojo in igranje z vnuki. Stalno sem se pritoževala in težko hodila. Kolegica iz službe mi je omenila Vein Stopper. Uporabljam ga mesec dni in noge me skoraj ne bolijo več, žile pa so se skrčile ... Brez kakršnihkoli stranskih učinkov! Počutim se, kot da bi izgubila nekaj let in sem polna energije in volje!"*

- Helena, Črnomelj

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


Če se zares želiš znebiti razširjenih ven, si preberi ta ekskluzivni intervju ...
"Bivša trenerka fitnesa, ki je prenehala s treningi in govori o tem, kako je izgubila krčne žile, ki so jo mučila leta in leta"

To so resnične fotografije. Kažejo Catherine Jones, bivšo fitnes trenerko, 7. septembra 2015 in pol leta kasneje, 4. marca 2015. Catherine je uspelo znebiti se razširjenih ven s pomočjo Vein Stopper kreme!

Če imaš težave z venami, prouči te fotografije, saj ti kažejo, kako hitro lahko ZMAGAŠ v bitki in prideš gladke kože brez vidnih ven. Catherine je delila podrobnosti o svoji preobrazbi v tem intervjuju ...

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


VPRAŠANJE: Gospa Jones, ko vas danes gledam, je očitno, da ste šli čez neverjetno transformacijo – zahvaljujoč kremi Vein Stopper. Preden se pogovoriva o njej, nam lahko poveste kaj več o vašem problemu z venami?

Catherine: Vse življenje sem trenirala in se ukvarjala s fitnesom. Že takrat sem imela izražene vene, ampak niso bile tako boleče in sem trpela. Ko sem se prenehala ukvarjati s fitnesom in naglo prekinila s fizičnimi aktivnostmi, so se začeli problemi. Pridobila sem na teži in čez nekaj mesecev so mi vene začele povzročati nevzdržne probleme.


VPRAŠANJE: Kako ste se na koncu odločili, da nekaj ukrenete?

Catherine: Ko sem spoznala, v kaj sem se spremenila. Od fitnes trenerke do prerano ostarele babice. Ne morem vam opisati občutka, ko sem spoznala, da od bolečin niti ne morem normalno hoditi. Potem sem pred nekaj meseci srečala neke svoje bivše stranke. Čeprav niso nič rekli o mojem izgledu in težki hoji, sem po njihovih pogledih lahko zaključila, da se sprašujejo, kako je lahko trenerka fitnesa nekaj takega naredila iz sebe. Vedela sem, da moram ukrepati in nekaj narediti.


VPRAŠANJE: Kaj ste storili, da bi se rešili razširjenih ven?

Catherine: Čeprav sem bila skeptiča glede vseh teh preparatov in kremic, je bila Vein Stopper moja izbira, saj je obetala z sestavo in priporočili. Uporabljala sem jo zelo vztrajno in redno. Ker mi je že na začetku ublažila bolečine, mi je bilo lažje trenirati. Tako sem s skupaj z uporabo kreme občasno vadila zaradi cirkulacije in to je verjetno pospešilo napredek.


VPRAŠANJE: Ali lahko opišete, kako se počutite sedaj, v primerjavi s prej?

Catherine: Kot da bi mi grozno breme padlo z ramen. Hoja ni več noben problem. Niti mi ni več treba skrivati nog, saj so končno gladke in lepe. Grde, modre in izbočene vene so se popolnoma skrčile. Jaz pa se sedaj spet lahko ukvarjam s fizičnimi aktivnostmi.


VPRAŠANJE: Kdaj ste opazili, da se vaše stanje izboljšuje?

Catherine: Oh, skoraj takoj. Že po nekaj dneh sem občutila olajšanje. Najprej je pričela izginjati bolečina, zatem pa so počasi začele izginjati tudi vene. Koža ni bila več modra kot nekdaj. To mi je dalo voljo, da nadaljujem. Res, vsak teden so bili rezultati boljši in boljši, dokler ni bila koža povsem brezhibna.


VPRAŠANJE: Kako danes ohranjate dosežene rezultate?

Catherine: Neverjetno preprosto. Že nekaj mesecev mi ni izstopila niti ena vena. Zmerno vadim, držim se nasvetov glede prehrane, spanje in seveda občasno uporabljam Vein Stopper. Ni mi je treba več redno nanašati. Vsakih nekaj mesecev porabim eno pakiranje, preventivno. Moje vrstnice ne morejo verjeti, da nimam krčih žil, ko pa jim povem svojo zgodbo, takoj še one začnejo uporabljati to kremo.*


- Intervjuvala: Ana Bitenc

 • Razširjene vene lahko odstraniš na popolnoma naraven način.
 • Ponovno lahko oblečeš priljubljene minice in kratke hlače.
 • Lahko se počutiš seksi v vsakem trenutku.

... Vse to je mogoče z Vein Stopper kremo, ki ti bo tvojemu telesu pomagala, da se reši razširjenih ven na naraven in preverjen način ... In to ti garantiramo!

Vein Stopper ti zagotavlja:

Uspešno se boš rešila
razširjenih ven ali pa ti vrnemo denar!

Točno tako – ali opaziš rezultate ali pa ti vrnemo denar. Če misliš, da je to nek trik, se prepričaj, mi samo verjamemo v učinkovitost našega proizvoda. Tukaj si, ker iščeš rešitev za doseganje idealnega videza nog in ravno to ti bomo dostavili na tvoj domači naslov. Garantiramo ti rezultate, ali pa ti vrnemo denar.

Naj vsi opazijo tvoje nove, brezhibno lepe noge!

Kombinacija nekaj močnih naravnih snovi je formula za hitro in dokazano odstranjevanje razširjenih ven!

Tako superiorna v rezultatih, a vendar tako naravna.

Privošči svojim nogam zdrave sestavine in imej atraktiven videz nog.

Vrni elastičnost in gladek videz in dobi pozornost, ki si jo zaslužiš.

Uživaj v življenju!

NAVODILA: Nanesi Vein Stopper na svoje noge dvakrat na dan, zjutraj in zvečer med prvimi 4–6 tedni. Nanesi kremo po kopanju, na čisto in suho kožo. Nežno vtri s krožnimi gibi, dokler je koža popolnoma ne vpije. Ko že dosežeš želene rezultate, kremo nanašaj 3–4-krat na teden, da bi se rezultati obdržali.

"OK, priznam ... Popolnoma sem bila
V ZMOTI
glede kreme Vein Stopper"

Tatjana Mihelič nam pojasni, kako se je zatekla k "NAJBOLJŠEMU OROŽJU", da zmaga v borbi s svojimi razširjenimi venami

Tatjanina zgodba

Pred približno 4 meseci mi je mama kupila Vein Stopper. Čeprav sem do takrat poskusila z vsemi obstoječimi kremami, se mi je zdelo grdo, da ne poskusim, ko se je pa potrudila zame, ampak zares nisem imela nobenega upanja in nikakršnih pričakovanj ...

Moje žile so bile nabrekle, temno modre in boleče. V prvih 2 tednih sem se rešila bolečin in srbečice. Če bi mi to nekdo govoril, mu sploh ne bi verjela. Če ni ne bi bilo nerodno zaradi mame, bi ta proizvod odpisala kot še eno prevaro, ne da ga preizkusim.

In rada bi se popolnoma rešila razširjenih in pajkastih žil, in sedaj sem prepričana, da mi bo uspelo. Ne obremenjujem se več z videzom svojih nog. In vsem tistim, ki so nejeverni kot jaz, jim rečem, naj poskusijo in se prepričajo, ne bo vam žal. Nasprotno.

Samo nanos kreme 2-krat na dan je najboljši način, da se hitro rešiš razširjenih ven!

Krema Vein Stopper je popolnoma naravna in varna, in kar je najbolje, nihče ne bo vedel, da jo uporabljaš – to bo tvoja mala skrivnost tvojega novega neverjetnega uspeha!

Ne glede na to, da gre za kremo, ki se vtira samo dvakrat na dan, bo tvoje noge naredila brezhibno lepe v zelo kratkem času. To je zares formula prihodnosti, čeprav jo je preizkusilo že nekaj tisoč žensk ... Natančneje, vsak dan 1000 žensk po vsem svetu prične uporabljati kremo Vein Stopper. Poseben plus te kreme je to, da nima nobenih stranskih učinkov in je primerna za vsakogar. Ni več razmišljanja o tem, kaj obleči, da zakriješ vene! Svoje pakiranje lahko nosiš vedno s sabo, in eno bo trajalo cel mesec. Ne obstaja nič zanesljivejšega!


Samo nanos kreme dvakrat na dan prinaša najboljše v dveh pogledih – hitro odstranjevanje ven in preprostost uporabe!

"Rešila sem se krčnih žil in dobila brezhibno lepe noge!"

Andreja se je rešila razširjenih ven in spremenila videz svojih nog s pomočjo kreme na bazi rastlinskih izvlečkov. Sedaj lahko tudi ti, tako kot tudi milijoni ljudi po svetu, storiš pravi korak za lepe noge!

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Andrejina zgodba o odstranjevanju razširjenih ven je polna navdiha!

KAKO MI JE ODSTRANJEVANJE KRČNIH ŽIL SPREMENILO ŽIVLJENJE

Andreji je življenje uhajalo iz rok. Njene vene so bile izražene in boleče, bila je depresivna in imela je zelo nizko samozavest. Potem pa je končno našla način – Vein Stopper! Če je Andreji uspelo, lahko tudi tebi. Preberi njeno osupljivo zgodbo, ki ti bo gotovo pomagala doseči lepšo, bolj gladko in elastično kožo na nogah!


Po rojstvu hčerke sem padla v poporodno depresijo. Popolnoma me je spremenila. Nisem bila več srečna in lepa Andreja, ki so jo vsi opevali zaradi njenega videza. Postala sem depresivna, besna, ob vsem tem pa so mi življenje grenile še krčne žile, ki so se pojavile med nosečnostjo. Imela sem nizko samozavest, nisem niti hotela na morje, da se ne bi videle moje žile. Celo sprehodom z možem sem se izogibala, saj so me noge ob vsakem fizičnem naporu precej bolele.

Končna "prebuditev" je prišla po pogovoru z mojim možem, pogovoru, ki mi je bil tako potreben, da mi nekdo na pravi način reče, kako je drugim težko zaradi mojega obnašanja.

POT DO ZMAGE

Ko sem videla svoje noge, sem najprej doživela trenutek psovk in čudenja! A bilo je resnično, tu pred mojimi očmi. Potem sem se ure gledala v ogledalu in se, razočarana nad svojim izgledom, odločila, da hočem svojo staro sebe nazaj. Zapisala sem svoje CILJE za prihodnost in jih nalepila na omaro, da bi jih videla VSAKIČ, ko se grem obleči. 

S pomočjo kreme Vein Stopper, rednega mazanja in lahkih vaj mi ni samo uspelo odstraniti krčnih žil, ampak sem tudi premagala poporodno depresijo, ki me je pestila. Naravni endorfin, ki se sprošča z vadbo, in zadovoljstvo nad sabo sta mi pomagala bolje misliti. Usmerila sem vse svoje moči v to, da živim zdravo in s tem tudi vsa moja družina. Sedaj smo srečnejši kot kdajkoli prej.*

Tudi tebi želimo dobrodošlico v svetu brezhibnih nog s kremo Vein Stopper, uradnim sponzorjem milijona žensk s prekrasnimi nogami. Spodaj pazljivo preberi o njenih koristih in garancijah. 

Vein Stopper krema je TO, kar potrebuješ za nezlomljivo samozavest!

Nič (niti razširjene vene!) ti ne more preprečiti, da živiš najbolje kot le lahko. Začni živeti danes s kremo Vein Stopper!

Bi ti bilo všeč, če bi se samo v 30 dneh znebila zatečenih in bolečih ven s pomočjo kreme, ki v sebi skriva najboljšo skrivnost odstranjevanja razširjenih ven?

Danes na tržišču obstaja mnogo proizvodov na bazi naravnih sestavin, ki posnemajo kremo Vein Stopper. Ne pristani na cenene ponaredke. Samo ta sestava je prava!

Bi rada oblekla svoje priljubljeno krilo?
Svetovni hit v odstranjevanju razširjenih ven lahko pomaga

S pomočjo kreme Vein Stopper lahko svoje priljubljeno krilo oblečeš v trenutku. Lahko pa tudi dodaš še nekaj takih super kratkih krilc v svojo kolekcijo!

Krema na bazi naravnih sestavin je najenostavnejši način, da odstraniš razširjene vene. Redno jo uporabljaj vsak dan in glej rezultate!

Vein Stopper – naraven način, da se rešiš razširjenih ven!

POZOR

Zaloge izdelka so omejene. Naročila se sprejemajo do . Po tem datumu izdelek ne bo več na voljo!

Kako se ti bo spremenil način življenja?

Kako sedaj vidiš samo sebe? Lahko dosežeš vse tisto, v kar trdno verjameš ...

 • Predstavljaj si, da se gledaš v ogledalu in ne prepoznaš svojih nog!
 • Predstavljaj si sebe v seksi kratkih krilcih ...
 • Predstavljaj si, kako te veseli, da ti minica super paše.
 • Predstavljaj si sebe na neki zabavi ali druženju kot samozavestno in sproščeno osebo.
 • Predstavljaj si, da, medtem ko delaš na svojih lepih in gladkih nogah, izboljšuješ svoje zdravje.
 • Predstavljaj si, da imaš voljo in moč, ki sta te krasili preden so se pojavile krčne žile.

Beri naprej, da spoznaš, kako je Maja odstranila svoje razširjene vene s kremo Vein Stopper!

"Končno sem zadovoljna sama s sabo!"

"Preden sem preizkusila Vein Stopper, sem preizkusila vse kreme in preparate, ki sem jih lahko našla. Nisem bila navdušena nad posledicami, ki so mi jih nekatere izmed njih pustile. Vadba je bila v mojem primeru brez koristi. Potem pa mi je prijateljica zdravnica priporočila Vein Stopper in mi svetovala, da poleg njene uporabe še pazim na prehrano in se občasno gibljem. V samo dveh mesecih so moje vene popolnoma izginile in še nikoli se nisem bolje počutila! Moje noge so popolne, gladke in zadovoljna sem, kako izgledam, saj mi ni več treba skrivati nog. Še vedno občasno uporabljam Vein Stopper, saj nočem, da se mi žile vrnejo. To kremo priporočam vsem, ki imajo probleme s krčnimi žilami! Hvala iz srca za ta krasen izdelek!"*

- Urša Grm, Kranj

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Osvobodi avanturista v sebi!

Najbolj ekstremen preparat za brisanje razširjenih ven!

Sodeč o izkušnjah žensk, ki so preizkusile Vein Stopper, ne obstaja niti en proizvod, ki bi na vene deloval tako hitro in učinkovito kot ravno ta krema! Edinstvena sestava kreme v kombinaciji z močnimi naravnimi izvlečki daje najbolj ekstremne rezultate! Najhitrejši način odstranjevanja razširjenih in pajkasti žil! Naroči in se prepričaj!

Zakaj niti en proizvod ni učinkovit kot Vein Stopper?

Ne pozabi na dejstvo, da mnogo proizvajalcev poskuša narediti kopijo te kreme. Razlika med to in vsemi ostalimi kremami je v tem, kako se pridobijo sestavine za Vein Stopper. Samo najbolj čisti izvlečki lahko dajo rezultate.

Vein Stopper vsebuje rastlinske izvlečke, proizvedene pod strogo kontroliranimi pogoji. Na ta način se iz rastlin vzamejo najboljše snovi, ki jih lahko ponudijo. Tako v formulo vstopijo najbolj čisti in izbrani izvlečki rastlin, ki dokazano dajejo rezultate in olajšajo in pospešijo proces odstranjevanja razhširjenih ven.

Skoraj vse sestavine kreme so od nekdaj poznane po tem, da pomagajo pri tem problemu. Vendar je pa je bil šele nedavno ustvarjen idealen odmerek sestavin, ki vplivajo na zmanjšanje in brisanje razširjenih ven. Zaradi tega je ta krema sredstvo številka 1 v svetu pri odstranjevanju razširjenih ven!

Aloe vera

Aloe vera je ena od najpogostejših rastlin, uporabljenih za zdravljenje kožnih bolezni, in verjetno ena od najbolj preučevanih rastlin. Ima dokazan učinek pri mnogih stanjih, vključno z osteoartritisom, bursitisom, herpesom, hemoroidi, razširjenimi venami, celjenjem ran, psoriazo, sončnimi opeklinami in ozeblinami. Pri zdravljenju razširjenih ven aloe vera igra pomembno vlogo zaradi svoje sposobnosti, da zmanjša zatečene vene. Ima tudi sposobnost, da koži vrne elastičnost in vpliva na proizvodnjo kolagena, ki je pomemben pri napenjanju kože.


Šipkovo olje

Šipkovo olje je polno esencialnih hranljivih snovi za kožo, kot so vitamini, antioksidanti in esencialne maščobne kisline. Te snovi negujejo kožo, jo naredijo gladko in zapolnijo linije in brazgotine. Pri zdravljenju razširjenih ven pa olje šipka pomaga pri blaženju bolečin v nogah, tako da lahko zmanjša uporabo analgetikov. Ena od najboljših lastnosti šipka je sproščanje mišic, kar pomaga pri utrujenih nogah.


Izvleček lobodike

Lobodika je poznana po svojih vazokonstriktivnih in protivnetnih lastnostih, kar vpliva na zmanjšanje razširjenih ven in hemoroidov. Uporablja se zaradi jačanja žil, izboljševanja periferne cirkulacije in ustavitve iztekanja skozi stene kapilar. Ta rastlina blaži simptome utrujenih in težkih nog, obenem pa zmanjša občutek napetosti in srbenja v nogah.


Arganovo olje

Argania spinosa, oziroma argan, je bogata z vitaminom E in maščobnimi kislinami in ima zato številne koristi za kožo. Olje argana se uporablja za zdravljenje številnih kožnih bolezni, kot so akne, ekcemi, infekcije in psoriaza. Zato se arganovo olje uporablja v številnih kozmetičnih preparatih proti staranju kože, saj preprečuje občutek napetosti in srbenja v nogah.


Izvleček ognjiča

Solidago virgaurea ali ognjič vsebuje veliko količino lipofilnih flavonoidov, ki so koristni pri mnogih stanjih. Zato se izvleček ognjiča uporablja za blaženje bolečin, oteklin, revme in artritisa. Uporablja se tudi za zdravljenje resnejših bolezni, kot so diabetes, hemoroidi, notranje krvavitve, herpes, astma in povečanje prostate.

Dejstvo:

Na tržišču obstaja nešteto ponaredkov kreme Vein Stopper. Ne dovoli, da te podjetja, ki proizvajajo cenene kopije tega preparata pod podobnim imenom, prevarajo. Samo denar boš vrgel stran, razširjene vene pa ne bodo izginile.

Ali veš, da so razširjene vene eden najpogostejših vzrokov kompleksov, ki jih je lahko preprečiti, takoj za debelostjo?

Po najnovejših statistikah in podatkih o razširjenih venah Svetovne zdravstvene organizacije z njimi nastopijo številni zaskrbljujoči zapleti:

Tveganja pred vsemi temi zapleti lahko znatno zmanjšaš z redno uporabo kreme in vodenjem zdravega načina življenja – z redno telesno vadbo in zdravo prehrano.

Najboljši način, da dobro izgledaš in se rešiš razširjenih ven!

Počutila se boš odlično – ZAJAMČENO!

Ana Brezovar je v samo 4 tednih popolnoma izbrisala svoje razširjene vene!
To je neverjeten uspeh! S pomočjo kreme Vein Stopper lahko to storiš tudi ti!

Ti je dovolj kavbojk in dolgih kril, s katerimi skrivaš noge? Ali ni že čas, da ne samo obrišeš razširjene vene, ampak da se tudi počutiš absolutno fantastično? Medtem ko razširjene vene izginjajo s tvojih nog z neverjetno hitrostjo, se boš ves čas počutila odlično. Vein Stopper ne samo učinkovito briše razširjenih ven, temveč tudi zagotavlja boljše počutje kot pa z uporabo katerega koli drugega izdelka na tržišču.

Vein Stopper omogoča hitro odstranjevanje razširjenih in pajkastih ven, ne glede na tvojo genetsko pogojenost. Začni brisati razširjene vene še danes s kremo Vein Stopper, ki daje najboljši občutek pri izgubi modrine na nogah!

Formulirana, da hitro izbriše vene

5 razlogov, zaradi katerih lahko verjameš temu preparatu

 1. Skrivnost tega naravnega preparata je znana že tisoče let
 2. 100-% testiran in originalen proizvod
 3. Milijoni žensk po vsem svetu so se znebili razširjenih ven z njegovo uporabo
 4. Preprostost uporabe – samo redno nanašanje
 5. 100-% zajamčeni rezultati ali pa ti vrnemo denar

Imej videz kot zvezda, počuti se kot zvezda, bodi zvezda!

"Končno samozavestna v kopalkah!"

"Živjo, moje ime je Tanja Mlakar. Stara sem 30 let in živim v Mariboru. Bila sem zelo uničena, saj sem se morala nehati udeleževati lepotnih tekmovanj zaradi razširjenih ven in kapilar, ki so se mi videle. Sovražila sem svoje noge. Ko sem pričela z uporabo kreme Vein Stopper, so bile popolnoma modre. Nisem pričakovala nekih posebnih rezultatov, saj to ni bila prva krema, ki sem jo uporabljala. Ampak je prva, s katero sem dosegla rezultate. Počutim se sijajno, ni me sram obleči bikinija in pokazati svojih nog. To kremo bi priporočila vsakomur, ki ima težave z krčnimi žilami in kapilarami. Dajte ji priložnost, ne bo vas razočarala – samo mene poglejte! :)"*

Prisrčen pozdrav.
Tanja Mlakar

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

POGLEJ SI TOLE:

Reši se razširjenih ven s kremo Vein Stopper

in osvoji bogate nagrade!

... ja, čisto zares.

Pošlji nam svoje izkušnje s kremo Vein Stopper, skupaj s fotografijami tvojih nog prej in potem. Najboljše bomo objavili in nagradili!

Fotografija tvojih nog pred uporabo kreme Vein Stopper je lahko katera koli fotografija, na kateri nisi zadovoljna z videzem svojih nog. Fotografija "potem" mora biti tista, na kateri se opazijo rezultati, da bi motivirala tudi druge, ki imajo iste težave, da si pomagajo.

Če ne želiš poslati svojih fotografij, nam je dobrodošla vsaka izkušnja tistih, ki so se prepričali v delovanje kreme Vein Stopper. Nagrajujemo tudi izkušnje brez fotografij!

Prosimo te, da so izkušnje iskrene, saj te bomo pred objavo kontaktirali, da podpišeš verodostojnost izjave in prevzameš svojo nagrado.

Nagrade so zelo bogate. Si jih želiš tudi ti?

*Ponudba je veljavna samo, če naročiš še danes.

Kaj dobiš s kremo Vein Stopper:

In to še ni vse ...

Če ti izkušnje naših uporabnikov niso dovolj, naroči svoje testno pakiranje in se sam prepričaj, o čem govorimo ...

Nemogoče je na enem mestu zbrati milijone izkušenj, ki jih imajo ženske po vsem svetu s kremo Vein Stopper. Ampak ena stvar je vsem vsem skupna – vse so se rešile razširjenih ven in živijo zadovoljno življenje kot srečne osebe z brezhibnimi nogami – brez stranskih učinkov!

Krema po 50-% znižani ceni le danes!

Ponudba se izteče:
ob 23:59.

Če naročiš danes, ti nudimo 50-% popust na kremo. Izdelek dostavimo v diskretnem pakiranju preko zanesljive dostavne službe.

O izdelku:

Odkar se je pojavila na tržišču, je čudežna skrivnost naravnih snovi pomagala milijonom žensk po celem svetu, da se rešijo razširjenih ven na popolnoma naraven, hiter in lahek način, brez operacije. Izdelek je primeren za vsakega in ne vsebuje alergenov.

Če naročiš svojo kremo Vein Stopper še danes in plačaš svoje pakiranje, ti bomo vrnili denar v primeru, da v roku 44-ih dni ne dosežeš željenih rezultatov.

POZOR! Lažni preparati za odstranjevanje razširjenih ven!

Živimo v svetu, v katerem se na žalost živi od prevare. Zaradi tega bi te radi opozorili, kako prepoznati nekatere od imitacij kreme Vein Stopper, saj nočemo, da zaman trošiš denar za proizvode, ki ti ne bodo prinesli rezultatov:

Najpogostejša vprašanja


Poglej, kako lahko TAKOJ začneš brisati razširjene vene na naše tveganje in stroške!

Opozorilo: Kot verjetno veš, so bili do sedaj vsi proizvodi proti razširjenim venam prevara, Če ti že uspe odstraniti razširjene vene in ublažiti bolečine, se te vrnejo dvakrat hitreje ali, še huje, ogroziš svoje zdravje in vržeš stran denar brez rezultatov. Si žrtev neučinkovitih preparatov, bolečih operacij in laserja? Potem razumemo tvojo skeptičnost.

Zato ti dajemo možnost, da dobiš povrnjen denar, če z rezultati nisi zadovoljen. Pomisli, ali bi res tvegali bankrot ali pa smo samo prepričani v učinkovitost izdelka, ki ga imaš pred seboj? 
 

Če ne veš, kakšen je občutek ...

- Ponosno pokazati svoje brezhibno lepe in gladke noge
- Hoditi z dvignjeno glavo v svoji najboljši obleki, saj veš, da sijajno izgledaš
- Obleči svoje priljubljene kratke hlače ali mini krilo, brez sramu zaradi izbočenih in modrih ven
- Hoditi, skakati in teči brez bolečin in tegob v nogah

... čas je, da to spoznaš! Priporočamo ti, da nehaš živeti slabo življenje, polno bolečine, tegob in skrivanja svojih nog pred drugimi. Zato ti dajemo možnost, da vidiš rezultate na sebi, preden se odločiš, kaj boš naredila.

Vsi govorijo: "Kupi od nas. Daj nam svoj denar." Mi ti pravimo, da oceniš rezultate in se potem odločiš, ali želiš svoj denar nazaj ali pa bi se nam morda rada zahvalila.

Če z rezultati nisi zadovoljna, nas kontaktiraj v roku testnega obdobja in vrnili ti bomo denar. 

Seveda pa obstaja en pogoj!

Kot lahko vidiš iz izkušenj naših uporabnikov, ta izdelek deluje. Mi smo se v to prepričali na več načinov, ti pa se še moraš.

Ta izdelek ni namenjen vsakomur, saj zelo hitro pozdravi razširjene ven in tegobe, povezane z njimi, tako da bi bili radi prepričani, da pride do tistih, ki jim je najbolj potreben.

Če bi rada dobila priložnost, da testiraš proizvod v testnem obdobju, te prosimo, da vneseš svoje podatke v tabelo spodaj in preveriš, ali izpolnjuješ vse kriterije za testno obdobje uporabe kreme Vein Stopper.

Z najlepšimi željami,
da uspeš v svoji nameri,
Goran Horvat in team Vein Stopper

Prosimo, vnesi svoje podatke, da preverimo, ali izpolnjuješ vse kriterije za testno uporabo:

M Ž
god.
Da Ne
Da Ne

Opozorilo! Zaradi omejenih zalog za testno uporabo je pošiljanje testnega proizvoda omejeno samo na eno osebo v gospodinjstvu. Da bi preverili, če izpolnjuješ pogoje, prosimo, vnesi svoj e-mail naslov.

Čestitamo!

Izbor je bil uspešen, izpolnjuješ pogoje za testno uporabo
Prosimo počakaj
Tvoji podatki so v obdelavi.

PREVERI, ČE IZPOLNJUJEŠ POGOJE ZA TESTNO OBDOBJE

Ines Lebar
"Veselo nosim minice!"

Rešila sem se krčnih žil v 2 mesecih

"Po ločitvi sem hotela nekaj storiti zase. Dala sem priložnost tej kremi v samo 2 mesecih sem obrisala vene s svojih nog. Sedaj moje noge izgledajo bolje kot v srednji šoli in počutim se čudovito! Hvala!"*

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

100-% varen nakup

Vein Stopper plačaš po povzetju, kar te bo zaščitilo pred morebitnimi zlorabami. Tvoji podatki so varni, dostava pa diskretna.

Osvobodi se, ponovno nosi krila in pokaži svoje popolne noge

Ti je dovolj skrivanja pod hlačami? Nehaj s tem!!! Čas je, da zamenjaš svojo obleko. Vein Stopper ti bo pomagal, da hitro odstraniš razširjene in pajkaste vene! Sedaj lahko z našo pomočjo brez tveganja odstraniš razširjene vene!

Bodi srečna! Življenje ne pomeni le biti živ – treba ga je živeti! Že danes začni uživati v življenju!

Vein Stopper te izziva, da oblečeš kratko krilo!
Kdo bo zmagal? IZBIRA JE TVOJA!

Tatjana Grohar
"Še nikoli nisem bila tako zadovoljna!"

Tatjana je premagala krčne žile

"Odločila sem se in uspelo mi je! Premagala sem krčne žile, s katerimi sem se dolgo borila. Mnogo bolje se počutim fizično in neprimerno bolje sem razpoložena in zadovoljna sama s sabo. Vsi opazijo spremembno na meni, ne samo fizično – sem tudi veliko bolj vedra oseba!"*

-Tatjana

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


Rada nosim krila,
ne maram skrivati nog

Katere metode odstranjevanja ven si želiš?

Vein Stopper
Varen za uporabo
Deluje hitro
Trajni rezultati

side

Operacija
Boleča in tvegana
Dolgo obdobje okrevanja
Rezultati niso trajni

Reši se ven super hitro s temi nasveti:

1. Vein Stopper

Vsak dan uporabljaj kremo Vein Stopper v skladu z navodili.

2. Telovadba

Če želiš pospešiti odstranjevanje razširjenih ven in preprečiti njihov ponoven pojav, v svoje življenje vpelji fizično aktivnost. Vsak dan zmerno vadi po 30 minut, da izboljšaš cirkulacijo krvi.

3. Spanje

Spi z rahlo dvignjenimi nogami, približno 10 cm. Kri iz ven se tako ne bo zadrževala v nogah, temveč bo tekla k srcu.

Anja Horvat
"Končno sem zadovoljna sama s sabo!"

Moje noge so prekrasne!

"Od nekdaj sem imela težave s kapilarami in venami, ampak to me je še posebej zadelo, ko sem šla v srednjo šolo. Tedaj mi je bilo, kot vsem drugim puncam, pomembno, da sem lepa in všeč fantom. Vsak, ki ima težave z modrino na nogah, ve, kako sem se počutila – zavistno sem gledala vse tiste popularne, lepe punce s popolnimi nogami, za katerimi so noreli vsi fantje. Začela sem počasi. Najprej sem nehala sedeti s prekrižanimi nogami, potem sem pričela telovaditi in vključila Vein Stopper v svojo rutino. V samo 2 tednih sem opazila spremembe, tako na svojem razpoloženju kot na nogah!! Bila sem bolj samozavestna in vedno bolj motivirana, da nadaljujem. In poglejte me (smeh)."*

- Alenka Horvat

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Popolne noge so sedaj na dosegu roke!
Anita Bizjak
"Našla sem metodo, ki zares deluje!"

Moje noge so spet popolne

"Zdravo, sem Anita Bizjak iz Trbovelj, stara sem 33 let. Začela sem se počutiti nelagodno, ko so se mi po rojstvu hčerke pojavile krčne žile. Ker veliko časa preživim v službi, ki zahteva stanje, so moje vene v samo pol leta postale zelo izražene. Potem mi je prijateljica priporočila Vein Stopper, s priporočilom, da grem do vaskularnega kirurga, ki mi bo pomagal glede drugih smernic. Iskreno, nič je nisem poslušala, le začela sem uporabljati Vein Stopper in nosila sem udobno obutev s primerno peto. Kolikor sem le mogla, sem se izogibala sedenju in stanju, in hitro sem opazila razliko! Sedaj imam voljo, da nadaljujem in privedem svoje noge do popolnosti! Hvala vam!"*

Vse najboljše iz srca,
Anita Bizjak

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Naredi
najboljšo
stvar
zase
in brez sramu
pokaži
svoje 
popolne
noge!

Marko Novosel
"Počutim se bolje kot kdajkoli!"

Nimam več bolečin v nogah

"Vein Stopper mi je pomagala, da se počutim bolje in da moje noge izgledajo veliko bolje kot prej ... Bil sem pri vaskularnem kirurgu in priporočil mi je, da skupaj s kremo delam lahke vaje. Neskončno sem mu hvaležen za to!"*

- Marko Novosel

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Katarina Medved
"Bolj sigurna sem vase"

Katarina se je znebila krčnih žil!

"Tistega dne, ko sem oblekla kratko krilo in videla, kako izražene in modre vene imam, sem popolnoma ponorela. Vprašala sem se, kako sem si lahko dovolila, da se mi to zgodi. Potem, ko sem se dobro zjokala, sem se odločila, da se morajo stvari spremeniti. Začela sem raziskovati po internetu, kako najlažje in najhitreje rešiti problem z žilami. Odločila sem se, da začnem telovaditi vsak večer in slučajno sem na nekem forumu naletela na Vein Stopper – vsi so navdušeni nad rezultati. Našla sem jo "online" in naročila, da jo preizkusim. Držala sem se navodil in noge mazala dvakrat na dan. Ker sem takoj opazila rezultate, sem se odločila, da pričnem delati vaje za boljšo cirkulacijo in rezultati so kmalu postali še boljši.

Najprej nisem mogla verjeti svojim očem, ko sem videla, da moje noge niso več modre zaradi ven. Še večje presenečenje je pa bilo, da je bolečina izginila. Od srca priporočam to kremo vsem, ki se borijo s krčnimi žilami in bolečinami v nogah. Nikakršnih nezaželjenih učinkov ni povzročila, moram pa priznati, da je zelo enostavna za uporabo in zelo hitro in dobro deluje. Še naprej jo uporabljam.."*

Hvala
- Katarina Medved

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Ne pristajaj na cenene imitacije

Ne pozabi, to je edini originalen izdelek, ki vsebuje idealen odmerek rastlin, učinkovitih pri zdravljenju razširjenih ven.

Glede na to, da je njegova popularnost hitro zrasta, saj so ljudje resnično opazili rezultate, se je takoj pojavil kup proizvodov, ki obljubljajo isto. NE DOVOLI, da te njihove prazne obljube prevarajo!

Zapomni si, da smo tako prepričani v učinek našega izdelka, da ti bomo vrnili denar, če v roku 44-ih dni ne opaziš rezultatov!

*Poštnina se ne povrne.

Nam ni vseeno za naše uporabnike. Zavedamo se, kako pomembna je varnost osebnih podatkov in jih dobro zaščitimo.

Da bi te zaščitili pred morebitnimi zlorabami, izdelek plačaš po povzetju. Naš kurir ti bo v diskretnem pakiranju dostavil izdelek na hišni naslov.

..::POMEMBNO::..

Zaloge izdelka so omejene. Naročila se sprejemajo do . do 23:59. Po izteku tega roka izdelek ne bo več na voljo.

POZOR: Če ti vene pričnejo izginjati po 48-ih urah, zmanjšaj uporabo kreme na vsak drugi dan.

P. S. POMEMBNO – še ena stvar. Zaradi dostopnosti zalog je testno obdobje dovoljeno samo tistim osebam, ki se kvalificirajo v predhodnji tabeli. Prosimo te za iskrenost pri vnosu podatkov! Če se kvalificiraš, lahko še danes naročiš svojo kremo Vein Stopper in prejmeš 50-% popust.

Enostavno izpolni našo naročilnico in začni brisati razširjene vene takoj.

Opomba: Poskusno obdobje je na voljo le kratkoročno in ne moremo zagotoviti, koliko časa bo še v pondbi. Če bereš to opombo, ti priporočamo, da se prijaviš takoj!

NAROČI SVOJE TESTNO PAKIRANJE!
*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.
TV PRODAJA d.o.o., Dunajska cesta 113, 1000 Ljubljana, Slovenia, e-mail: borut.horvat@prijaznatrgovina.com. Izdelek: Vein Stopper